Jalo Bouwuitzendbureau branding

Franchisenemers

 

Jalo Bouwuitzendbureau gelooft in groei door middel van franchising. Wij willen samen met andere ondernemers groeien naar een groter netwerk.

 

Ons concept biedt alle ruimte voor eigen initiatief en eigen ideeën. Wij zijn dan ook op zoek naar meedenkers.

Als franchisenemer van Jalo Bouwuitzendbureau krijgt u een eigen regio toegewezen en ondersteuning bij het ontwikkelen van die regio. U plukt de vruchten van onze jaren lange ervaring in de uitzendbranche en van de naam Jalo Bouwuitzendbureau, die staat in de markt.

 

Met onze ervaring adviseren wij u hoe slimmer en effectiever te werken, zodat uw omzet hoger wordt. Onze gestandaardiseerde processen en middelen zorgen ervoor dat u zich met de corebusiness bezig kunt houden; uitzenden en commercieel bezig zijn. Wij zorgen namelijk voor de administratieve afhandeling voor wat betreft de verloning, facturering en bijbehorende administratieve processen.

 

En natuurlijk heel belangrijk: Jalo Bouwuitzendbureau is aangesloten bij de NBBU en NEN gecertificeerd.

 

Interesse gekregen?

Maak een afspraak met ons, zodat we geheel vrijblijvend, kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

U kunt contact opnemen met : 

Dhr. G.J. Van den Heuvel of mevr. A.M.C. Nieswaag op telefoonnummer 0320-259150 maar u kunt ook een mail sturen naar han@jalo-bouwuitzendbureau.nl of 

annemieke@jalo-bouwuitzendbureau.nl

 

logo NBBU
Jalo Bouwuitzendbureau is aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Bemiddeling en Uitzendondernemingen (NBBU) en NEN gecertificeerd. Wij handelen volgens de richtlijnen die door deze organisaties zijn opgesteld.
logo NeN