Jalo Bouwuitzendbureau branding

Werkgever

Omdat u voor kwaliteit gaat

 

Een onderneming draait zo goed als mensen werken……..

Dat weet u als ondernemer als geen ander.

 

Soms is er meer werk dan mensen. Dan kunt u bouwen op Jalo Bouwuitzendbureau. Wij begrijpen waar u tegenaan loopt en dat u soms snel vakkundig (extra) personeel nodig heeft. Wij weten in uw branche de functies en kandidaten moeiteloos in te schatten.

 

Wij zijn als zelfstandig ondernemer gedreven, resultaat gericht en werken in de uren waarin onze klanten aan het werk zijn. Korte lijnen, bereikbaarheid en flexibiliteit maken ons uw partner in de bouw; een partner waarop u kunt bouwen. U heeft bij ons een vast contactpersoon, die uw onderneming kent en ook uw specifieke wensen.

 

Onze manier van werken onderscheidt zich van andere (bouw)uitzendbureaus. Persoonlijk contact hebben wij hoog in ons vaandel. Zowel bij onze klanten als bij onze werknemers.

 

Het vakpersoneel dat Jalo Bouwuitzendbureau uitzendt, is afhankelijk van de functie, voorzien van (elektrisch) handgereedschap en een PBM-set.

 

Wij kunnen de volgende personeelsdiensten verlenen:

  • Uitzenden zowel voor de korte als de lange duur
  • Werving en Selectie wij zoek voor u de juiste persoon op de juiste plek
  • Detacheren medewerkers voor een langdurige periode op een bepaald project
  • Payroll Service een service gericht op alle administratieve afhandeling voor uw medewerker. U heeft geen administratie en geen risico bij ziekte
  • Outplacement gericht op het over- en herplaatsen van medewerkers
  • Re-integratie langdurig werklozen bemiddelen op de arbeidsmarkt

 

Aanmelden van een vacature

Wij werken bewust niet met een formulier waarop u uw vacatures kunt doorgeven. Wij spreken u liever meteen persoonlijk, zodat we kunnen ingaan op de details. Daarbij kunnen wij dan ook meteen terugkoppeling geven over de beschikbare kandidaten.

 

Dus heeft u een vacature, bel ons op telefoonnummer 0320-259150

 

 

Bekijk ook onze algemene voorwaarden

 

logo NBBU
Jalo Bouwuitzendbureau is aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Bemiddeling en Uitzendondernemingen (NBBU) en NEN gecertificeerd. Wij handelen volgens de richtlijnen die door deze organisaties zijn opgesteld.
logo NeN