Jalo Bouwuitzendbureau branding

WERKNEMER

Bouwen met toekomst

 

Ben je op zoek naar een baan in de bouw of de techniek, dan ben je bij Jalo Bouwuitzendbureau op het goede adres.

 

Wij hebben in Lelystad, Amsterdam, Zwolle, Utrecht en Zuid Holland een groot netwerk van klanten opgebouwd, zodat we werk hebben in de buurt van je woonplaats.

 

Voor jou is het belangrijk dat je zaken goed geregeld zijn. Jij wilt op tijd je geld, de juiste opbouw van je reserveringen en duidelijke afspraken. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en NEN gecertificeerd. Dat betekent voor jou zekerheid en betrouwbaarheid.

 

Kunnen wij bouwen op jou?

 

Onze uitzendkrachten zijn het visitekaartje van Jalo Bouwuitzendbureau. Samen met jou bouwen wij verder aan een gezamenlijke toekomst. Bij ons ben je geen nummer. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Net zo als het vinden van de juiste werkplek.

 

Jalo Bouwuitzendbureau is altijd op zoek naar:

* Timmermannen

* Metselaars

* Schilders

* Tunnelaars

* Betonreparateurs

* Grondwerkers

* Tegelzetters

* Hoveniers

* Bouwopruimers

* Tweede Timmermannen

* Steigerbouwers

Daarnaast hebben wij geregeld werk voor HANDIGE PERSONEN die alles aan willen pakken. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld opruimwerk in de bouw.

 

Interesse?

Bel ons voor een afspraak  op telefoonnummer 0320-259150 of vul je cv in op deze site.

 

logo NBBU
Jalo Bouwuitzendbureau is aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Bemiddeling en Uitzendondernemingen (NBBU) en NEN gecertificeerd. Wij handelen volgens de richtlijnen die door deze organisaties zijn opgesteld.
logo NeN